Metsästysmaja

Metsastysmaja

Keski-Rengon Erän metsästysmaja sijaitsee kirkasvetisen Kakari lammen rannalla. Vanhan majan tuhouduttua tulipalossa joulukuussa 1974 päätettiin rakentaa uusi pyöröhirsinen metsästysmaja Tatu Jokelalta ostetulle maalle. Uuden majan vihkiäiset pidettiin kesäkuussa 1977. Sulan maan aikaan maja toimii seuran kokouspaikkana  ja jäsenten vapaa-ajan viettopaikkana. Metsästysmaja on myös vuokrattavissa seuran jäsenille, sekä  seuran ulkopuolisille henkilöille ja yhdistyksille, jotka ovat jollain tavalla tekemisissä Erän toiminnan kanssa.

Sauna

Uusi saunarakennus on rakennettu lammen rantaan vanhan naapuritontilla olleen huonokuntoisen saunarakennuksen tilalle.  Saunarakennus on seuran jäsenten vapaassa käytössä nimellistä korvausta vastaan.

Metsästysmajan tontilla sijaitsee myös seuran jahtivaja joka nykyaikaisine laitteineen ja kylmiöineen helpottaa saaliseläinten käsittelyä. Jahtivaja otettiin  käyttöön ensikerran vuoden 1995  hirvijahdissa ja sen varustelua on pikkuhiljaa lisätty vuosittain tarpeen mukaan. Viimeisimpänä on jahtivajan viereen valmistunut nuotiokatos, joka toimii hirvijahdin tukikohtana ja taukopaikkana.       

Kakarin majan kesäaikaisista viikonloppuvarauksista päättää johtokunta aina tapauskohtaisesti.

Varauksista voi tiedustella majaisäntä Seppo Virtaselta puh. 045-6720795.

Viimeksi päivitetty (01.06.2018 06:30)